Tony Star, Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Frank Evenblij en Christophe Haddad!

Eerste zes deelnemers Celebrity Stand-up bekend

woensdag, 21. september 2016

De eerste deelnemers van Celebrity Stand-up zijn bekend! We onthullen vandaag zes van de twaalf deelnemers van onze gloednieuwe eigen show. Ze hebben lef, durven het achterste van hun tong te laten zien en gaan vriend en vijand verbazen met, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot. De eerste zes stand-uppers zijn: Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad. Deze zes podiumbeesten betreden de stand-up arena van presentator Martijn Koning en laten in Celebrity Stand-Up een totaal andere kant van zichzelf zien.

In Celebrity Stand-Up staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Wij pissen zelf al bijna in onze broek bij de gedachte, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Badaboom, dezelfde schrijvers die Mark Ruttes Correspondents’ Dinner tot een succes maakten.

Celebrity Stand-Up is vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Comedy Central. Meepraten? Gebruik #celebstandup!

Comments