Het ging de klanten niet fast genoeg…

Now playing

Bob's Burgers - Burger van de dag

maandag, 26. september 2016

Wat krijg je als je als burgerketen besluit om je burgers gratis weg te geven aan iedereen die maar naar een van je filialen toekomt? Pure chaos, natuurlijk. Toch is er een fastfoodketen in Saudi Arabië die dacht dat het wel mogelijk is hun meest gegeten product voor noppes over de toonbank te laten gaan, wat een landelijke opmars van hongerige freeloaders met zich mee bracht.

Ter viering van een nationale feestdag werden de burgers weggegeven, fastfoodketen Kudu is wat dat betreft dus zeker de slechtste niet. Zonder addertjes onder het gras gratis eten klonk onderstaande mensenmassa als muziek in de oren, maar natuurlijk ging het fout. Voor de burgers ook maar omgedraaid konden worden sprong een groep mensen over de toonbank; het duurde allemaal te lang.

Gek genoeg zijn het niet alleen kinderen die als een stel gekken de ‘keuken’ inspringen; mensen van alle leeftijden vergeten blijkbaar spontaan dat er nog zoiets is als een samenleving bij het ruiken van gratis burgers. Naar verluidt blijft het druk in Kudu, ook al was de actie alleen afgelopen weekend actief. Wie weet verdient het restaurant er uiteindelijk nog iets aan, en zo niet dan weten wij wel wat er gaat gebeuren met het marketingteam…

Comments