Dikke doei, Felipe

Now playing

What a dick

woensdag, 28. september 2016

Het internet en de smartphone zijn toch twee wereld veranderende uitvindingen, die er al meerdere malen voor gezorgd hebben dat vrijgezellen de liefde van hun leven tegenkwamen. Waarna ze natuurlijk binnen 10 minuten óf een foto van hun penis sturen of de ander een dikke trol noemen, want die uitvindingen zorgen ook voor een gigantisch gebrek aan geduld.

Enter Bye Felipe, een Instagram-account dat de ergste jongens van Tinder en Facebook afplukt om ze te openbaren aan de wereld. Gasten die na 20 minuten “genegeerd” te worden om moord en brand schreeuwen, die na dertig subtiele afwijzingen alsnog een foto van hun privézooi sturen en vooral gewoon denken dat ze beter zijn dan alles wat beweegt en ademt.

Gelukkig is de verzameling van Felipe’s – jongens die erg snel weer vergeten kunnen worden omdat ze geen greintje fatsoen bezitten, en daarom maar de naam Felipe krijgen – naast schokkend erg hilarisch. In ieder geval een geweldige handleiding voor hoe je als jongen níet met het andere geslacht moet omgaan, en hoe je als vrouw juist wel op deze leeghoofden kunt reageren. Cringe:

Comments