Hoezo, ik kan geen Pokémon zijn?

De koning van de cheap ass cosplay

donderdag, 29. september 2016

Halloween komt dichterbij en je zoekt naar een geniale outfit die zelfs Roger van American Dad nog jaloers maakt. Helaas is een tof bananenpak/morphsuit/piratenkostuum knetter duur. Om online op zoek te gaan en het via China ergens over twee maanden te laten bezorgen heeft ook geen zin en dan hebben we het nog niet eens over de waardeloze kwaliteit. Zelf maken lijkt een goede optie, maar hoe maak je nou een perfecte cosplay outfit? Daar kan de volgende persoon jou misschien bij helpen. Wij op kantoor zijn al hard bezig!

We weten inmiddels dat er meer mensen op het internet te vinden zijn die voor een appel en een ei fantastische kostuums in elkaar weten te knutselen, maar de volgende meneer mag de koning van de cosplay genoemd worden. Waarom? Er is niets wat deze man niet kan maken. Onder de naam lowcostcosplay kan je de koning vinden en het lijkt wel of de King elke week een stapje verder gaat.

Onder het mom van “everything is cosplay” heeft hij al een tal van exemplaren gemaakt die variëren van Pokémon tot de emoji’s van Facebook en van van Dragonball Z tot de Titanic. En nu jij!

Comments