Iedereen als in de gehele mensheid...

33 meme-tatoeages waar iedereen nu spijt van heeft

maandag, 03. oktober 2016

Misschien willen we het niet allemaal toegeven, maar ieder van ons is wel eens schuldig geweest aan het in lachen uitbarsten om een meme. Het is 2016, we zijn jong, het mag. Probleem is alleen wel dat er mensen op deze aardbodem rondlopen die de kortdurende internetgrapjes vereeuwigen met naald en inkt. Op hun huid. The fuck.

Tijd om te kijken naar een collectie oude meme-tatoeages, waarbij je misschien de helft niet eens meer zult herinneren en de andere door de jaren compleet verpest zijn. Dat bevestigt alleen maar dat ze op het internet thuis horen; zelfs de legendarische Pepe wordt nu gebruikt als racistisch symbool - niets is meer veilig!

Gelukkig kunnen we nog van een afstandje op deze tatoeages neerkijken om ons beter over onszelf te laten voelen, wat misschien ook wel de bedoeling is van alle memes. In de tussentijd werken wij nog even aan ons Member Berries-tatoeages, waarna ongetwijfeld iemand Harambe op zijn rug laat zetten.

Wat, er zijn al tientallen Harambe-tats? Huh? Zo veel?! Natuurlijk, ze staan niet in het lijstje hieronder omdat niemand er spijt van gaat hebben – nooit.

Comments