Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt en meer!

Now playing

Celebrity Stand-up aankondiging

dinsdag, 04. oktober 2016

De laatste portie namen van onze stand-up waaghalzen is bekend. Zangeres Roxeanne Hazes, voormalig profvoetballer Glenn Helder, 3FM DJ Annemieke Schollaardt en Nickelodeon presentatrice en musicalster Anouk Maas maken de line-up van Comedy Central's Celebrity Stand-Up compleet. Vorige week kondigden we ook al aan dat Patty Brard en Otto-Jan Ham de crew kwamen versterken.

In Celebrity Stand-Up staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Christophe Haddad en Frank Evenblij behoorden al tot de twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen die zich durven begeven in de meedogenloze wereld van stand-up comedy. Celebrity Stand-Up, gepresenteerd door comedian Martijn Koning, is vanaf 13 oktober iedere donderdag te zien om 22.00 uur op Comedy Central.

Comments