We halen 'The Roast of...' naar Nederland

Gordon wordt als eerste Nederlander geroast

woensdag, 05. oktober 2016

Haal de barbecuesaus en de augurkjes er maar bij, want het is Roasting time! Het iconische Comedy Central programma 'The Roast of...' krijgt voor de eerste keer in de geschiedenis een Nederlandse editie. Niemand minder dan Gordon krijgt als eerste de eer om geroosterd te worden op de befaamde Comedy Central gril.

Onder leiding van een nog aan te kondigen Roast Master wordt Gordon het vuur aan de schenen gelegd door vriend en vijand, bestaand uit een panel van bekende Nederlanders. Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Gordon vlijmscherp repliek geeft aan het einde van de show. Want wie roostert, kan zich nog wel eens aan het vuur branden. “Ik ben al jaren groot fan van ‘The Roast of...’ en na mijn bezoek aan ‘The Comedy Central Roast of Rob Lowe’ was het voor mij duidelijk. Ik vind het een enorme eer om door al mijn hartsvrienden en aartsvijanden geroosterd te worden. Ik kijk er zelfs gloeiend naar uit,” aldus Gordon.

Onder andere Rob Lowe, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen en Donald Trump gingen hem al voor. Met Gordon als nieuwe toevoeging is dit een eregalerij die er niet om liegt. Wie de rol van Roast Master krijgt toebedeeld wordt binnenkort bekendgemaakt.

Meepraten doe je met #GordonRoast.

Comments