vooruit, 12 dingen

Dit is wat je vooral niet moet doen na de seks

woensdag, 30. november 2016

Er zijn minstens 1000 dingen die absoluut een no-go zijn na de seks. Als we seks hebben, natuurlijk. Want volgens sommige rapporten hebben millennials minder seks dan onze ouders vroeger hadden. Laten we onze gedachte trouwens vooral houden bij ‘vroeger’, nu hebben onze ouders geen seks meer toch? TOCH?

We hebben ook helemaal geen tijd voor seks. School, werk en dan ook nog een sociaal leven offline en online. Wel is één ding zeker, we hebben sowieso betere seks dan vroeger. High five. Niet de eentonige missionaris seks van onze ouders (die vroeger seks hadden maar nu totaal niet meer, die hebben trouwens sowieso alleen maar seks ter voortplanting).

Voor de gelukkigen die wel in een relatie verkeren én regelmatig seks hebben hebben we wat tips. Ook voor de koningen van de nacht die elke donderdag of vrijdag een student(e) de kroeg uit sleuren hebben we wat welgemeend advies. Want je mag jezelf misschien op je borst kloppen met je wekelijkse horizontale hokey-pokey, maar seks is een mijnenveld. Wil je zeker weten dat je je partner niet meteen je bed uit jaagt, dan hebben hier de 12 slechtste moves voor vlak na een vrijpartij. Succes ermee.

Comments