Sophie Hilbrand en Bobbi Eden eerste Roasters

Jörgen Raymann is Roast Master tijdens Roast of Gordon

donderdag, 01. december 2016

Noem het voorbarig, maar wij hebben het rooster alvast ingevet en lopen met schorten rond. De eerste namen van het panel van de Gordon Roast zijn bekend.

Het team van frenemies dat Gorden het vuur aan de schenen gaat leggen wordt aangevoerd door Jörgen Raymann. De doorgewinterde Nederlandse cabaretier heeft de eervolle taak van Roast Master op zich genomen, en zal dus ceremoniemeester zijn van de avond. Gordon liet hem ooit zitten bij een optreden op het Museumplein. "Daarom heb ik mij maar vrijwillig aangemeld als Roast Master," aldus Raymann.

De volgende die Gordon het leven zuur gaat maken is Sophie Hilbrand. De presentatrice duikt regelmatig met Gordon op in dezelfde programma's, en kon na het maken van haar programma Sophie in de Kreukels niet anders dan meedoen: "Ik moet wel meedoen met The Roast, die jongen ligt helemaal in de kreukels".

Vanuit een nogal, eh, andere hoek komt de derde in het panel van Roasters. Niemand minder dan voormalig pornoster Bobbi Eden neemt plaats op een van de stoelen op het Roast podium. Ze delen een gemeenschappelijke liefde voor zichzelf en hebben een haat-liefde verhouding die geboren is uit het maken van rotopmerkingen naar elkaar. Bobbi vindt dat Gordon wat vaker zijn bek zou mogen houden en vindt het een prima idee dat Gordon is gestopt met zijn muzikale carrière: "Ik heb Gordon, met mijn optreden in zijn clip, tot zijn laatste (muzikale) hoogtepunt gebracht".

Wie verder in het panel zitten wordt later bekend gemaakt.

The Roast of Gordon zie je 20 december om 20.30 op Comedy Central! #GordonRoast

Comments