Waar is de barbeque saus?

dinsdag, 06. december 2016

Sander Lantinga en Peter Pannekoek zullen het roast team versterken in The Comedy Central Roast of Gordon op 20 december 20:30.

538- DJ Sander Lantinga maakte vandaag in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij Roaster is in The Comedy Central Roast of Gordon. Ook is cabaretier Peter Pannekoek toegevoegd aan de Roast line-up naast de al eerder aangekondigde Roasters Bobbi Eden, Sophie Hilbrand en Roast Master Jörgen Raymann. De overige Roasters worden nog bekend gemaakt.

Radio DJ en programmamaker Sander Lantinga kan niet wachten om Gordon te roasten. Gordon is vaak te gast bij De Coen en Sander Show op Radio 538 inclusief scheldtirade dat zijn platen niet worden gedraaid (story of his life). Sander heeft respect voor Gordon, maar vindt hem ook een wandelende tijdbom die elk moment kan ontploffen: “Vooral het gegeil en gebrul op social media heb ik een hekel aan. Gordon lijkt echt overal mee te kunnen wegkomen. Het is één grote speelplaats voor hem. Hij kan uitdelen, maar vindt het ook fijn om te ontvangen.”

Cabaretier Peter Pannekoek heeft geen persoonlijke relatie met Gordon. Net zoals iedereen kent hij de zanger uit de media en dat geeft hem vrij spel. Hij reflecteert wat het Nederlandse publiek werkelijk van de ex-zanger, presentator, ondernemer, columnist, tekstschrijver, modeontwerper, zakenman en grappenmaker denkt. Pannekoek: “Als kleine narcist herken ik de oppernarcist Gordon.”

The Comedy Central Roast of Gordon wordt dinsdag 20 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central. #GordonRoast

Comments