NSFW. Not Safe For Work. Niet veilig. Nope.

Kersttip: het Pornhub-kleurboek. Wow.

vrijdag, 09. december 2016

Wie kan zich de wondere jaren dat je kleurboeken vulde met de lelijkste kleurencombinaties en lijn-overschrijdend geklad nou niet herinneren? Oké, de kans is groot dat je de laatste keer 5 jaar oud was, maar blijkbaar is het weer helemaal in bij hipsters die er alles aan doen om aan hun eigen levensproblemen te ontkomen. Kinderachtig, toch?

Think again. Want wat is de beste manier om even helemaal tot rust te komen én je eigen seksualiteit te herontdekken? Juist, het kiezen van de juiste kleur voor de linkeroksel van een porno-acteur die je normaalgesproken nog niet met een stok wilt aanraken.

Zonder gekheid, er hebben een paar indrukwekkende artiesten meegewerkt aan dit volwassenenkleurboek voor volwassenen (extra volwassen editie), en dat levert flink wat afbeeldingen op waar jij je handen wel op wilt krijgen.

Nee, het is niet alsof de meest ranzige en smaakloze afbeeldingen elkaar op een rap tempo opvolgen. Het thema is immers ‘Sex, body, queerness, gender fluidity and erotic expression’, en als je echt zo preuts bent teken je toch gewoon een paar leuke wollen onderbroeken erbij?

De kosten? 20 dollar. Je kunt ook een proefafbeelding downloaden vanaf Pornhub, zodat je in ieder geval één kerstkaartje hebt om dit jaar rond te sturen.

Comments