Geen magnetron voor nodig

Zelfgemaakte Randy-klok met slingerende ballen is het enige juiste cadeau voor South Park-fans

vrijdag, 15. juni 2018

Mocht je vrienden zijn met een South Park-fan – wie is dat niet tegenwoordig? – dan heb je het verrassend makkelijk op verjaardagen. Er zijn namelijk genoeg games, kleding en andere merch te koop van de serie, maar wie net even wat meer moeite wil doen kan zelfs iets maken. Iets met Randy’s harige ballen die voor altijd heen en weer slingeren, bijvoorbeeld.

Met de miljoenen fans die South Park heeft over de wereld worden er vaak bijzondere creaties gemaakt en soms ook gedeeld op de South Park-subreddit. Deze spant echter de kroon, want het gifje van deze klok is inmiddels al twee miljoen keer bekeken en iedereen wil dit ding hebben. Hoe kan dat ook anders, met een van de beste poses van Randy ooit?

Helaas, je kunt de klok niet even van internet plukken en zult dus echt zelf de handen uit de mouwen moeten, al is het maar de vraag of je deze harige creatie wel in huis moet willen. Denk aan alle tijd die je verliest als je even op de klok kijkt, en meegesleept wordt in de oneindige beweging van Randy’s waanzinnige klokkenspel.

Nee, er zijn ook andere opties, zoals een hele mooie, stilstaande poster van Randy. Eentje die ook Randy’s kwaliteiten onder de gordel illustreert, bijvoorbeeld zijn affiniteit met cock magic. Want de Amazingly Randy aan je muur, wie wil dat nou niet?

Comments