Oh, Ted...

Een overzicht van wie met wie zoende in HIMYM

vrijdag, 22. juni 2018

How I Met Your Mother is een serie die draait om liefde, met aan het roer een hopeloze romanticus genaamd Ted die zijn kinderen vertelt over met wie hij allemaal datete voor hij hun moeder ontmoette. Die kids hebben inmiddels wel een flink trauma opgelopen door hun ‘liefhebbende’ vader, maar hoe zit het met ons? Wij hebben Ted, en de rest van de crew, hun tong ook in heel wat mensen zien laten verdwijnen.

Hoe vaak er op beeld wordt gezoend weten we (gelukkig) niet, maar een Reddit-gebruiker heeft een prachtig overzichtje gemaakt van wie met wie zoent in de serie. De dikte van de lijnen tussen de personages geven aan wie het vaakst met elkaar zoenen (een tong is geen vereiste), en hoewel het overzicht niet té verrassend is, vallen er wel een paar dingen op.

Veruit de dikste lijn zit tussen Marshall en Lily, en dat is ook niet heel gek aangezien de twee de hele serie bij elkaar zijn (met uitzondering van het San Francisco-incident en Marshalls reis in seizoen 9). Marshall heeft ook een kusje gedeeld met zowel Ted als Barney, maar hij is de enige die met niemand buiten de vriendengroep heeft gezoend. Of dat correct is, is nog maar de vraag, Marshall werd immers gekust door Jenkins.

Iedereen buiten de vrienden (en Teds beste relaties) wordt aangegeven met het vraagteken. Je zou verwachten dat de dikste lijn vanuit daar naar Barney gaat, maar Ted doet het misschien nog wel beter bij de vreemden. Als je hier een conclusie uit trekt, laat het dan zijn dat Ted een ongelooflijk sletje is, en dat zijn arme kinderen deze verhalen niet verdiend hebben. De moeder hangt er immers aan vast met een mini-lijntje.

Fun fact: de kus tussen Barney en Lily is niet echt gebeurd (maar was een verhaal van de Barnicle), dus 100% correct is het grafiekje niet. Maar als we alle verhalen van Barney eraan toe moeten voegen, zou de lijn tussen hem en het vraagteken de rest van de afbeelding vullen.

Comments