Acht typische Nederlandse subculturen worden geroast op Comedy Central.

Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol rijgen subculturen volledig aan het spit

maandag, 09. juli 2018

Ga er maar lekker voor zitten, want comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten in het programma subculturen zoals gabbers, de motorclub, het Gooi en nog veel meer. Vanaf 30 juli zijn hun belevenissen acht maandagen om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Soundos trapt maandag 30 juli af met een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Daarnaast drinkt ze wijntjes in 't Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Martijn Kardol ervaart waarom een kwart van alle Nederlanders zo graag kampeert. Martijn Koning onderzoekt de palingsound van Volendam, ontdekt het leven op het woonwagenkamp en zit achter de geraniums met bejaarden.

Ze duiken onder, stellen vragen, onderzoeken vooroordelen en bekijken hun nieuwe vrienden met een scherpe en open blik, om ze daarna op hun eigen hartelijke manier af te branden. Kunnen bejaarden, Gooienaren en motorclubleden om zichzelf lachen (al is het als een boer met kiespijn) of hebben de comedians hierna beveiliging nodig? Onthoud goed: "We only roast the ones we love".

Kijk vanaf 30 juli acht maandagen om 21.30 uur naar de Comedy Central Roasts met als eerste special: Comedy Central Roasts de JOVD door Soundos, exclusief op Viacom-zender Comedy Central.

Juli = Roast Maand
De hele maand juli staat bij Comedy Central in het teken van de Roast! Kijk iedere dag op Comedy Central nationale en internationale roasts zoals The Roast of Justin Bieber, Donald Trump, Gordon en Giel Beelen en Jeff Ross Presents: Roast Battle, Roast Battle UK en diverse Jeff Ross Roasts. Allemaal als opwarmer voor de gloednieuwe Roast op maandag 30 juli om 20.00 uur: The Roast of Bruce Willis en de start van de Comedy Central Roasts waarin typisch Nederlandse subculturen geroast worden door comedians Martjn Koning, Soundos en Martijn Kardol.

Comments