Taco flavored kisses....

Alles over die fucked up driehoeksverhouding tussen Jennifer Lopez, Cartman en Ben Affleck

donderdag, 12. juli 2018

Er gebeuren een hoop fucked up dingen in South Park. Echt, veel te veel om in een artikel te proppen, en daarom staan we vandaag stil bij één van de meest verontrustende dingen die ooit zijn gebeurd. Namelijk die ene keer dat Cartmans hand-pop Jennifer Lopez werd, hitsingles opnam en een seksuele relatie kreeg met Ben Affleck.

Jennifer vs Hennifer
Laten we beginnen bij het begin: er zijn twee Jennifer Lopezzes in de wereld van South Park. Er is het origineel, dat ook in onze wereld rondloopt, en dan degene die aan Cartman vastzit, ook wel Hennifer Lopez genoemd. Cartman introduceert haar tijdens een schoolpresentatie over de Latijns-Amerikaanse cultuur, maar haalt in plaats van de echte Jennifer Lopez zijn extreem racistische handpop tevoorschijn.

Hennifer heeft een over the top Mexicaans accent en een voorliefde voor taco’s en burrito’s. Dat is een van de weinige dingen waar ze over praat, probleempje is echter dat Jennifer Lopez eigenlijk uit Puerto Rico komt. Verkeerde accent en eten, dus, maar dat weerhoudt Cartman er niet van 20 dollar te winnen met zijn presentatie.

Bij dezen ook even een applausje voor South Parks Trey Parker, de man die Hennifer Lopez’ stem inspreekt, en ook de liedjes zingt.

Jennifer Lopez’ reactie
De échte Jennifer Lopez vond South Parks afleveringen niet bepaald leuk, zo zei Trey Parker in een interview. Vijf maanden na het uitzenden van de aflevering kreeg Jennifer Lopez naar verluidt namelijk regelmatig het belachelijke stemmetje naar haar hoofd gegooid, meestal van assistenten op haar filmsets. Na vaak “Oooh tacos, I love tacos” gehoord te hebben werd ze woest, zo woest dat er een paar mensen ontslagen zijn.

Taco Taco, Burrito Burrito
De reactie van Jennifer Lopez was alleen gebaseerd op het stemmetje, dus het is maar goed dat ze niet doorhad wat er later in de aflevering gebeurt.

Later in de aflevering blijkt het namelijk dat Hennifer Lopez een eigen wil heeft. Cartman gaat met haar naar een winkelcentrum, en daar eist ze een muziekvideo op te nemen. Natuurlijk wordt ze meteen opgemerkt door Hollywood en vervangt ze de echte Jennifer Lopez, iets wat haar vriendje Ben Affleck niet onopgemerkt blijft.

Bennifer
Ben Affleck verlaat binnen een mum van tijd de echte Jennifer, en wordt verliefd op Hennifer. Wat hier zo fucked up aan is, is dat het al die tijd Cartmans hand blijft, en de relatie nogal… passievol wordt. Ze beginnen met een normale date: rustig praten, dineren, filmpje pakken - en dan gaat Bennifer los.

Mitch Connor
Een dramatisch einde volgt helaas voor Ben en Jennifer, en om het nog erger te maken blijkt Hennifer Lopez eigenlijk iemand anders te zijn. De naam is Mitch Connor, al onthult Cartman dat alles één grote grap was om Kyle, Stan en Kenny in de maling te nemen. En dat betekent dat Ben Affleck seks heeft gehad met de hand van een jochie uit groep 4. Mocht iemand ooit aan je vragen wat de ergste South Park-aflevering ooit is, dan is dit dus zeker een kandidaat.

Comments