Hij scheerde zelfs zijn baard af

Bekijk hier hoe Ted Mosby veel te enthousiast wordt over een basketballer

woensdag, 18. juli 2018

Jaren na het einde van How I Met Your Mother moeten we onze hoop op een reünie of een vervolgserie maar vergeten. De personages Barney, Lily, Marshall en Robin behoren tot het verleden, maar af en toe wordt acteur Josh Radnor zó enthousiast over iets dat hij lijkt overgenomen te zijn door Ted Mosby himself.

Een van de dingen waar Ted – en uhh, Josh misschien iets minder – luidkeels van begint te juichen is basketbal. Zijn favoriete team is de Cleveland Cavaliers, en zelfs na het einde van HIMYM neemt ‘ie de tijd om even veel te enthousiast te worden over een nieuwe basketballer.

Toen LeBron James in 2014 bij de club kwam moesten Josh Radnor en Ted Mosby reageren. En hoewel het zuur is voor Ted dat LeBron James inmiddels al weer een andere club heeft gevonden, is deze reactievideo wel het laatste beeldmateriaal dat we mogelijk ooit te zien krijgen van Theodore Evelyn ‘Ted’ Mosby.

De video is afkomstig van Josh Radnor zelf, die het nieuws zo leuk voor Ted vond dat hij besloot een reactievideo naar EW te sturen, en het internet is hem eeuwig dankbaar. Al is het alleen omdat Ted zelfs niet zo enthousiast was toen hij de moeder eindelijk ontmoette.

Helaas lijkt dit voor nu dus de laatste keer te zijn dat we Ted Mosby in deze hoedanigheid kunnen zien, maar wie weet winnen de Cleveland Cavaliers ergens in de komende jaren een prijs, en blaast Josh Radnor voor even weer leven in Ted Mosby… En anders blijven we toch stug duimen voor een reünie.

Comments