Vanaf 30 juli roasten we elke week een typische Nederlandse subcultuur.

Comedy Central Roasts

maandag, 23. juli 2018

MAANDAG = ROASTDAG op Comedy Central! Ga er maar lekker voor zitten, want comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten in het programma subculturen zoals gabbers, de motorclub, het Gooi en nog veel meer. Vanaf 30 juli zijn hun belevenissen acht maandagen om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Soundos trapt maandag 30 juli af met een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Daarnaast drinkt ze wijntjes in 't Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Martijn Kardol ervaart waarom een kwart van alle Nederlanders zo graag kampeert. Martijn Koning onderzoekt de palingsound van Volendam, ontdekt het leven op het woonwagenkamp en zit achter de geraniums met bejaarden.

Ze duiken onder, stellen vragen, onderzoeken vooroordelen en bekijken hun nieuwe vrienden met een scherpe en open blik, om ze daarna op hun eigen hartelijke manier af te branden. Kunnen bejaarden, Gooienaren en motorclubleden om zichzelf lachen (al is het als een boer met kiespijn) of hebben de comedians hierna beveiliging nodig? Onthoud goed: "We only roast the ones we love".

Kijk vanaf 30 juli acht maandagen om 21.30 uur naar de Comedy Central Roasts met als eerste special: Comedy Central Roasts de JOVD door Soundos.

Comments