Fishstick-lover extraordinaire

Laten we afspreken dat we Aquaman overal vervangen door gay fish Kanye West

donderdag, 09. augustus 2018

Een man met een opmerkelijke longinhoud (of zijn het kieuwen?) en de skills om met vissen te praten, die terugkeert naar de zee om met zijn volk te zijn, dat is waar we naar kunnen kijken als Aquaman eenmaal in de bios draait. Maar wacht eens even, dat verhaal klinkt erg bekend… Het is precies wat Kanye West overkomt in zijn befaamde South Park-aflevering.

Die gelijkenis is het internet natuurlijk ook niet ontgaan, zoals je ziet in bovenstaande ‘filmposter’. Want ja, kun je wel een echte ‘Aquaman’ zijn als je niet eens van fishsticks houdt? Het antwoord is nartuurlijk een keiharde nee, en voor DC in hun volgende Aquaman- of Justice League-film benadrukt dat het personage van acteur Jason Momoa ook van fishsticks houdt, kunnen we hem niet serieus nemen.

Daarom moet Aquaman in vervolg vervangen worden door de enige echte Aquaman, gay fish Kanye West. Elke poster, promotieafbeelding en reclame, elke Facebook- en reddit-post; ze worden allemaal stukken beter (en realistischer) van de man die uit durft te komen voor zijn vissenliefde. Plus, Kanye’s sidekick – uhh, vrouw is een Hobbit, wat de films direct beter zou maken.

Moraal van het verhaal: de enige echte Aquaman zit al in South Park. En als je iemand ergens over de superheld hoort praten, kun je ze corrigeren. Het is leuk natuurlijk dat de film-Aquaman een afgetraind lichaam heeft en goed kan knokken, maar Kanye verandert in de game The Fractured But Whole in een echte vis – beter wordt het echt niet.

Comments