Van kalkoenhoofd tot superPhoebe

Friends krijgt Funko-figuren van hilarische en iconische momenten uit de serie

donderdag, 09. augustus 2018

Als Friends-fan heb je het niet altijd even makkelijk. De dvd-boxset heb je in huis, je citeert Ross wanneer je maar kunt en hebt misschien zelfs een shirt of poster van de serie, maar nieuwe spullen om je Friends-liefde mee te uiten zijn schaars. Tot Funko zich er mee gaat bemoeien, want hun nieuwe reeks Friends-figuren zijn schattig, herkenbaar en vooral erg grappig.

Wie kan zich niet hét moment herinneren waarop Monica Chandlers hart wist te veroveren door een kalkoen op haar hoofd te zetten? Of die ene keer dat Joey alle kleding van Chandler aandeed, zónder onderbroek? Je zou bijna niet denken dat het beter wordt dan dat, maar dan valt je oog op 80’s Ross en Chandler:

Het is niet de eerste keer dat Funko figuurtjes maakt van de Friends-vrienden, maar de gekozen outfits zijn een stuk iconischer. Phoebe’s Supergirl-kostuum, Monica met vlechten… Mocht iemand deze figuren in jouw woonkamer zien staan en er níet om beginnen te lachen, of ze in ieder geval te herkennen, dan kun je dat bezoek gelijk weer je huis uitbonjouren. Wat een functionaliteit.

Comments