Inclusief langverwachte Carpool Karaoke

Ariana Grande behandeld als diva in The Late Late Show

donderdag, 16. augustus 2018

James Corden heeft weer eens een grote ster in zijn auto weten te lokken en dit keer zijn haar zangkwaliteiten zó imponerend dat het bijna een gevaar voor het verkeer vormt. Niemand minder dan Ariana Grande is namelijk te gast in The Late Late Show, en als een van de bekendste artiesten op onze aardbol langskomt moet er natuurlijk een Carpool Karaoke worden opgenomen.

Hieronder kun je de dertien minuten durende Carpool Karaoke al bekijken voor de uitzending, vanavond om 19:00 uur om Comedy Central. De video illustreert nog maar eens hoe waanzinnig Ariana’s stem (en talent) echt is.

Maar dat is niet alles, ze doet ook nog eens een verrassend goed zangeres Celine Dion na, gaat in op enkele absurde geruchten – wordt ze letterlijk op handen gedragen? – en bestelt een kop koffie in een grootte die we allemaal zagen aankomen. Oh, en James en Ariana gaan een band beginnen, zoveel is nu duidelijk.

Mocht je aan het einde van de video denken: “hee, dit klinkt bekend”, dan klopt dat wel. Ariana Grande deed ooit al een Carpool Karaoke met Family Guy-maker Seth MacFarlane, voor de Carpool Karaoke-serie, en daarin zongen ze ook ‘Suddenly Seymour’ uit de musical Little Shop of Horror. Blijkbaar is het ook een favoriet van James, waardoor ze het nummer niet konden overslaan. Kijk, en vergelijk:

De hele uitzending van The Late Late Show with James Corden én Ariana Grande zie je vanavond om 19:00 uur op Comedy Central.

Comments