Weet Lois hier van?

De ‘echte Peter Griffin’ heeft een imposante verzameling YouTube-video’s

donderdag, 13. september 2018

De kans is groot dat je hem wel eens bent tegengekomen op Facebook, Instagram, of back in the day op Snapchat: Peter Griffin. De uhh, stevige man met herkenbare bril, groene broek, witte overhemd en schijt aan alles. Maar we hebben het niet over de geanimeerde versie deze keer. Nee, dit is Real Life Peter Griffin.

Oh jazeker, Real Life Peter Griffin – eigenlijk Robert Franzese – is een cosplayer die zijn hobby iets te serieus neemt en één wordt met de slechtste vader ter wereld. Dit laat hij zien op zijn YouTube-kanaal, waar hij tot op de dag van vandaag slechts 71.000 subscribers bij elkaar heeft verzameld.

Dat is niet bijzonder veel voor iemand die al weer 11 jaar de ‘echte’ Peter Griffin speelt en grofweg 3.000.000 hits op zijn video’s heeft. Waarom hij niet meer subscribers heeft is een raadsel; wie wil nou niet Peter Griffin naar de KFC zien gaan, of zien vechten met de legendarische grote kip?

Mocht je het leuk vinden dan kun je jezelf uren verliezen in het kanaal van deze man. Hij heeft sinds kort een “Grinds My Gears”-reeks waarin hij a la Peter Griffin ouderwets gaat zeiken op van alles en nog wat, en kan als geen ander een portie nacho’s laten verdwijnen. Daarbovenop zijn er video’s met ‘familieleden’ als Lois en speelt Peter blijkbaar ook erg graag games.

Voor ieder wat wils dus op dit bijzondere en ondergewaardeerde kanaal, maar laten we vandaag afsluiten met de beste video tot nu toe. Een ‘keihard’ gevecht op een of andere conventie, met Peter Griffin die de gigantische kip op de vloer dunkt:

Comments