Terugkerende grap loopt uit de hand

Nooit uitgezonden HIMYM-reclame laat je anders naar bier kijken

dinsdag, 18. september 2018

Bovenop de liefde, de vriendschappen, Barney en een enorm uitgebreid verhaal bevat How I Met Your Mother erg veel terugkerende grappen. We hebben er al eens 21 voor je op een rij gezet, en vandaag blijkt het dat één van die grappen een beetje uit de hand is gelopen. Het gaat om Wharmpess.

Precies, het bier dat klinkt als ´warme pis´ is op zich natuurlijk al hilarisch wanneer het weer eens onverwacht langskomt in de serie, maar ook daarbuiten blijken de makers van HIMYM niet genoeg van het bier te kunnen krijgen. Het is immers #1 (en niet nummer 2...).

Het gaat tot zo ver dat ze een heuse reclame voor Wharmpess maakten – en ja, het is zo hilarisch als je verwacht. Vooral de manier waarop de barman het bier inschenkt is iets om stil bij te staan; Wharmpess vind je immers niet overal, maar is het drinken meer dan waard.

Onderstaande video had eigenlijk een reclame voor How I Met Your Mother moeten zijn, maar werd nooit uitgezonden omdat de gemiddelde tv-kijker waarschijnlijk direct zijn bier ervan zou moeten uitspugen. Het geeft echter wel een goed beeld van de humor in de serie – en wie houdt er nou niet van Wharmpess?

Comments