Niet iedereen overleeft seizoen 10...

Er staat de familie in Modern Family een rouwperiode te wachten

donderdag, 20. september 2018

Laten we beginnen met een kleine spoiler-waarschuwing, dat is wel op zijn plaats als de ontwikkelaar van Modern Family een verrassend detail over het tiende seizoen onthult. De drama-comedy lijkt namelijk veel op de drama-kant te focussen; er komt iemand te overlijden, en zelfs de acteurs zijn geschokt.

Dit nieuws komt van Christopher Lloyd, een van de makers van de serie. “We’re handling some bigger life events in this season”, waarbij hij erkent dat dit geen makkelijk onderwerp wordt. Aan de andere kant zou het volgens hem erg ongewoonlijk zijn als een familie hier nooit mee te maken krijgt.

Wie er het loodje legt is natuurlijk nog niet bekend, maar de gevolgen ervan zullen in ieder geval in een paar aflevering te zien en te voelen zijn. Een “significant personage”, zogezegd. Iets wat zelfs de cast niet had zien aankomen.

Sarah Hyland – Haley Dunphy – vraagt zich op Twitter af of acteurs in Game of Thrones en The Walking Dead zich zo voelen. Ze kwam namelijk net als de rest van de acteurs achter het nieuws via het interview van Entertainment Weekly. In dat interview zegt ze ook dat als hondje Stella doodgaat, ze de serie direct verlaat.

Mitchell, uhh – Jesse Tyler Ferguson, geeft zijn eigen twist aan het nieuws. Het is toch een comedy-serie:

De acteur achter Manny, Rico Rodriguez, is er vooral bezorgd over of zíjn personage wel veilig blijft.

Ook Nolan Gould, aka Luke Dunphy, reageert in een interview met US Weekly. Het eerste dat hij doet bij het horen van zulk nieuws? Zijn manager bellen, in tranen uitbarsten en zeggen dat hij zeker weet dat hij het wordt. “Het is een complot, ze proberen me al jaren te vermoorden. Ze haten me.” Tja, als íemand een ongeluk zou kunnen krijgen, dan natuurlijk wel Luke.

Zolang het maar niet Stella is…

Comments