Acteurs delen hun geheimen

Modern Family-cast stuipen op het lijf gejaagd op bezoek bij Ellen

donderdag, 04. oktober 2018

De cast van Modern Family is niet vies van een beetje media-aandacht. Talloze interviews, tv-programma’s en talkshows reizen ze af om het tiende en mogelijk laatste seizoen van de serie te promoten.

Zo ook bij Ellen, al was dat interview van afgelopen week uniek. De héle cast was aanwezig. En zoals wel vaker probeert Ellen haar gasten flink angst in te jagen, maar zoals je hieronder ziet is een enge clown niet bij iedereen even effectief. Zeker niet bij Eric Stonestreet, die is als Cam immers wel wat clowns gewend:

Het is ook zeker niet de eerste keer dat de acteurs uit Modern Family bij Ellen op bezoek waren. In al die jaren dat Modern Family op tv is hebben de acteurs namelijk veel meegemaakt in de talkshow. Van Eric Stonestreet die het keer op keer moet uitschreeuwen, tot Ellen die zonder te kijken de make-up van Sofia Vergara doet.

Om alle interviews van de afgelopen tien jaar te vieren, en maar weer eens te bewijzen dat de acteurs ook buiten de set hilarisch zijn, hebben ze bij Ellen een flinke compilatie in elkaar gezet. En wat blijkt? Het is een klein wonder dat ze telkens terug durven te komen:

Maar dat is niet alles, verder in de Modern Family-aflevering van Ellen probeert Eric Stonestreet, Cam, voor de zoveelste keer zijn castgenoten in hun broek te laten poepen op de set. Of het goed gaat moet je zelf maar even bekijken. Als bonus hebben ze het kort over de aankomende dood van een personage:

Om het af te maken nog een kleine gameshow, waarin Ellen test hoe goed de cast elkaar na die tien jaar aan Modern Family-opnames kent. Iedere acteur vertelt (anoniem) een geheim over zichzelf, en het is aan de rest om te vertellen van wie dat geheim is:

Comments