The Golden Girls, Friends-stijl

Als Joey niet wil heeft Jennifer Aniston nog wel een ander idee voor een Friends-reboot

dinsdag, 23. oktober 2018

Hoe langer het geleden is dat er nieuwe afleveringen van Friends werden uitgezonden, hoe meer er door fans wordt gediscussieerd over een reünie. Niet iedereen zit er namelijk op te wachten, en vinden bijvoorbeeld dat de personages te oud zijn om nog die magie uit de jaren ’90 te hervinden.

Matt LeBlanc, aka Joey Tribianni, zit in hetzelfde schuitje. Van alle acteurs lijkt hij degene te zijn die het meest moet over worden gehaald om weer in de huid van zijn personage te kruipen, dat zegt ook Jennifer Aniston (Rachel). Joey vervangen is in ieder geval een no go.

De actrice vindt het wél een waanzinnig idee om terug te keren als Rachel: “I fantasize about it. It really was the greatest job I ever had.” Gelukkig voor die-hard fans is dus niet iedere acteur tegen een reünie, en zelfs als Matt LeBlanc afhaakt heeft Jennifer Aniston nog wel een idee voor een andere soort reünie.

“I don’t know what it would look like today, but you never know. So many shows are being successfully rebooted. I know Matt LeBlanc doesn’t want to be asked that question anymore. But maybe we could talk him into it. Or we just give it some time and then Lisa, Courteney, and I could reboot The Golden Girls and spend our last years together on wicker furniture.”

Als het aan Jennifer Aniston ligt zijn er dus nog opties om verder te gaan met de serie zonder alle acteurs, bijvoorbeeld een serie over de drie vrouwen in hun 'gloriejaren'. Dat zou ook in de kosten schelen, aangezien alle zes acteurs in de laatste seizoenen een miljoen dollar per aflevering verdienden.

Vooralsnog hoopt een groot deel van de wereld dat de acteurs Matt LeBlanc kunnen overhalen, en dat we in de komende jaren kunnen beginnen aan het elfde seizoen van Friends. Of het net zo leuk kan worden als de eerste tien moet dan nog maar blijken, maar deze eeuwige speculatie kan dan eindelijk ten einde komen. Zolang ze het maar niet te hip proberen te maken...

Comments