Met zowel acteurs als personages

Iedere fan moet dit How I Met Your Mother-interview gezien hebben

woensdag, 14. november 2018

Soms heb je, zo na het einde van de serie, gewoon even een flinke dosis How I Met Your Mother nodig. Natuurlijk kun je dan de afleveringen die je al tig keer hebt gezien nog een keer kijken, maar echte fans doen er goed aan ook enkele interviews een kans te geven.

Het interview hieronder al helemaal; niet alleen is het de laatste keer dat de acteurs bij elkaar komen voor zo’n uitgebreid interview, ze laten zien hun HIMYM-trekjes hier nog niet helemaal verleerd te zijn.

Zo zit je eerst naar een gesprek tussen Neil Patrick Harris, Coby Smulders, Alyson Hannigan, Jason Segel en Josh Radnor te luisteren, maar komen Barney, Robin, Lily, Marshall en Ted al snel naar boven. Jep, ze beantwoorden hun vragen als de personages.

Verder staan ze in ‘Inside the Actors Studio’ – zoals het interview met presentator James Lipton heet – stil bij hoe de acteurs aan de rollen zijn gekomen, hoe het was om met elkaar te werken, wat hun favoriete scènes waren, en nog veel meer. Drie kwartier lang herinneringen ophalen, lachen en genieten:

Comments