En het internet raadt het

Sarah Hyland: er staat Haley iets groots te gebeuren in Modern Family

dinsdag, 20. november 2018

De kans is groot dat je als Modern Family-fan de drama in het nieuwste seizoen wel hebt meegemaakt, of in ieder geval het halve internet er in brand om hebt zien staan. Er ging (spoiler!) iemand dood in de familie, maar veel mensen vonden die onthulling een beetje tegenvallen.

Sarah Hyland, de actrice die Haley Dunphy speelt, heeft nu nieuw speculatiemateriaal. Ze zegt dat haar personage een grote verrassing staat te wachten, en dat het een groter/belangrijker verhaal dan de dood van het familielid wordt. Ze dropte ook even een hint via Instagram:

De knappe koppen op het internet wisten natuurlijk direct waar Sarah Hyland naar hintte. Wil je er niets over weten en wachten tot wij de aflevering uitzenden, kijk dan snel weg (SPOILERS!)!

Want wat kan er belangrijker zijn voor Haley dan de dood van een personage? De geboorte van een nieuwe! Inmiddels is de aflevering waarin Haleys onthulling plaatsvindt uitgezonden in Amerika, maar nog niet in Nederland.

Dat wil zeggen dat men op het internet al weet wat er aan de hand is, want ook Sarah Hyland zelf heeft via Instagram laten weten dat de toetsenbordridders van het internet het bij het juiste eind hadden.

Comments