Koning van het dierenrijk

Er zit mogelijk een briljante reden achter Barneys bijnaam 'Barnacle'

donderdag, 06. december 2018

We kunnen nooit precies weten waarom de schrijvers van How I Met Your Mother de serie gemaakt hebben zoals het is. Er zijn ongetwijfeld talloze grappen en kleine verwijzingen in de serie die ons nooit zullen opvallen, maar er worden ook nog altijd nieuwe dingen ontdekt die de makers waarschijnlijk nooit zullen bevestigen.

Zo zou Barneys naam wel eens geïnspireerd zijn op een imposant diertje. We hebben het over de Barnacle, oftewel de eendenmossel. Nu lijkt Barney zelf niet bepaald op het kleine, krabachtige wezentje, maar mogelijk hebben ze iets bijzonders gemeen.

De Barnacle is namelijk het dier met, in verhouding tot zijn eigen lichaam, de grootste penis in heel het dierenrijk. En laat Barney nou net bekend staan om hoe veel hij zijn Barney Junior gebruikt, én daadwerkelijk gebruik maken van de bijnaam Barnacle. Toeval? We dachten het niet.

Maar zelfs als dit waar blijkt te zijn, bestaat de kans dat Barney alsnog weinig heeft om over op te scheppen. Robin onthult in de aflevering Architect of Destruction namelijk dat Barney óf Ted een kleine barnacle daar beneden heeft zitten die lijkt op Winston Churchill.

Mocht dat laatste betrekking hebben op Barney, dan is het een wonder dat hij zoveel vrouwen het bed in heeft weten te krijgen, en is de grootte echt niet fijn. Het zou toch verschrikkelijk moeten zijn om je broek uit te doen, naar beneden te kijken en dit je zien aan te kijken:

Comments