En seizoen 10 van start bij Comedy Central

Seizoen 11 van Modern Family lijkt een feit te worden

vrijdag, 04. januari 2019

Het lijkt erop dat alweer het elfde seizoen van Modern Family een feit gaat worden nu de zes ‘volwassenen’ in de serie aan de onderhandelingen zijn begonnen. Het originele plan van de makers om de serie na 10 seizoenen te laten eindigen, lijkt dus niet door te gaan.

Het gaat natuurlijk nog wel even duren voor het elfde seizoen te zien is – eerst moet seizoen 10 namelijk nog uitgezonden worden! En dat doen we vanaf 7 januari om 20:30 uur op Comedy Central.

Ty Burrell (Phill), Julie Bowen (Claire), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell), Ed O’Neill (Jay) en Sofia Vergara (Gloria) zijn allemaal in onderhandelingen met 20th Century Fox om hun contracten te verlengen voor nog een seizoen (via Hollywood Reporter ). Naar verluidt zal het elfde seizoen achttien afleveringen krijgen.

Ook de kids zijn bezig met onderhandelingen, maar dat is allemaal nog niet zo vergevorderd. Maar ja, voor het tiende seizoen kregen ze ook al een leuke bonus, dus dat komt vast helemaal goed. En omdat het zo’n leuke serie is om te doen, natuurlijk.

Maar dat is niet alles, want ook in de media hebben de acteurs laten blijken dat er nog een seizoen in zit. Jesse Tyler Ferguson zegt in een interview dat de cast nog veel te veel plezier heeft met deze personages, met daarbij de volgende woorden: “We might do one more. Maybe, I don’t know. Breaking news!”

Ferguson sluit af door te zeggen dat ze nooit een baan zullen vinden die zo leuk en goed voor ze is als deze. Iedereen houdt van de personages en ze vinden het blijkbaar allemaal fantastisch om in de serie te spelen. “If we can stick around and make this last a little longer, I think we’d all like that.”

De makers van Modern Family waren eerder nog van plan om de serie te laten eindigen in seizoen 10, maar ze hadden blijkbaar genoeg verhaal om te vertellen om er nog eentje aan vast te plakken. Toen was het idee om er een verkort seizoen van te maken, maar als er achttien nieuwe afleveringen komen valt dat reuze mee.

Eerst maar eens kijken wat de familie in seizoen 10 overkomt. 7 januari, vanaf 20:30 uur op Comedy Central.

Comments