Jongvolwassenen*

De Modern Family-kinderen hebben al 10 jaar een leuke kersttraditie

woensdag, 09. januari 2019

Als een serie het zo lang volhoudt als Modern Family - met al weer een elfde seizoen op komst - dan is het niet meer dan logisch dat er een paar tradities ontstaan op de set. Zo ook tijdens de feestdagen, die blijkbaar erg gezellig zijn voor de cast.

Nee, nee, de cast kijkt niet elk jaar samen naar hoe Cam de kerstkilo’s eraf sport, we hebben het vandaag over een kersttraditie van de Modern Family-kinderen.

Voor een serie als Modern Family, waarbij de helft van de cast bestaat uit kinderen, is het namelijk erg belangrijk dat die jonge acteurs naast het filmen met school bezig kunnen. Daarom hebben de kids een heus klaslokaal op de set, inclusief hun eigen docent.

Wat blijkt, al sinds het eerste seizoen komen alle ‘kinderen’ samen in het klaslokaal voor een kerstfeestje en afgelopen feestdagen was dat niet anders. Nolan Gould, Luke Dunphy in de serie, deelde op Instagram een foto van het feestje:

Zelfs nu een deel van deze kinderen geen kind meer is en geen school meer nodig heeft – Nolan heeft zelfs een IQ van 150 – komen ze rond elke Kerst nog samen in het klaslokaal. Samen met docent Sharon, die volgens Nolan de kids “praktisch allemaal heeft opgevoed.”

Mocht je je altijd af hebben gevraagd hoe het kan dat de jonge acteurs zoveel kunnen werken voor een tv-serie zonder oliedom te worden, dan weet je nu het antwoord.

Comments