Vanaf 25 januari

Binnenkort in de bioscoop: INSTANT FAMILY

dinsdag, 15. januari 2019

Ook deze maand valt er genoeg te lachen op het grote scherm. Vanaf 25 januari kun je namelijk in de bioscoop kijken naar Instant Family, een komediefilm die duidelijk maakt dat het adopteren van drie kinderen geen kattenpis is.

Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) willen een eigen gezinnetje en kiezen voor adoptie. Ze krijgen te horen dat de 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) nog een thuis zoekt, maar rekenen er niet op dat ze een broertje en zusje met zich mee brengt.

Omdat de twee geen nee kunnen zeggen tegen die schattige kids zitten ze thuis plotsklaps met een heel gezin, en dat levert de nodige problemen op. Van pijnlijke potjes basketbal in de achtertuin tot enorm saaie bordspellen, en van naakte selfies tot vervelende tienerjongens; niemand kan zich goed voorbereiden op een Instant Family.

Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen uit het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders (Daddy’s Home en Daddy’s Home 2), en bevat verder Tom Segura, Octavia Spencer, Michael O’Keefe, Tig Notaro en vele anderen.

Comments