Vanaf 15 april elke maandag om 21.30 uur op Comedy Central.

Jody Bernal, Tim den Besten en Birgit Schuurman in Drunk History!

woensdag, 03. april 2019

Vanaf 15 april vertellen BN’ers met een slokje op verhalen uit de vaderlandse geschiedenis in Drunk History – Bezopen Verhalen.

Eerder werd al bekend dat Nance, Jasper Demollin, Keizer, Donnie, Jelka van Houten, Rob Kamphues en Victoria Koblenko je favoriete geschiedenisdocent worden. Nu kunnen we met gepaste trots mededelen dat ook Jody Bernal, Birgit Schuurman en Tim den Besten klaarzitten om verhalen uit de oude doos op te halen!

Dit doen zij natuurlijk niet alleen. Tanja Jess, Emiel Sandtke en Neeltje de Vree zijn bijvoorbeeld te zien in Tims vertelling van De Kop van Jut. Zij zullen, onder begeleiding van Tims aangeschoten uiteenzetting, het verhaal zo goed mogelijk uitbeelden.

Daarnaast zal Birgit Schuurman het verhaal van Anton van der Waals, de beruchte spion van de Duitsers in de oorlog, voor haar rekening nemen. Onder invloed van “een klein neutje” zal ze het boeiende verhaal zo goed mogelijk reproduceren.

En kennen jullie het Turfschip van Breda? Niet? Niemand minder dan Jody Bernal kan er alles over vertellen in Drunk History! Onder het genot van een klein slokje zal hij exact vertellen hoe soldaten Breda infiltreerden, om het van de Spanjaarden terug te winnen!

Drunk History: Beschonken BN'ers vertellen Bezopen Verhalen uit de geschiedenis van de Lage Landen. That's it!

Vanaf 15 april elke maandag om 21.30 uur op Comedy Central.

Comments