Met het verhaal van Willem van Oranje en Mata Hari

Now playing

Keizer en Loes Lucu in Drunk History

22 april om 21:30 uur bij Comedy Central!

dinsdag, 16. april 2019

22 April is het tijd voor de tweede Drunk Histoy geschiedenisles! Met dit keer verhalen van Keizer en Loes Luca. Beiden vertellen een verhaal uit de Nederlandse geschiedenis die het letterlijke script vormen voor een nagespeelde versie, die nagesynchroniseerd wordt door een groot aantal bekende acteurs. Dat belooft een komisch plaatje te worden!

Keizer en de moord op Willem van Oranje
Keizer is de artiestennaam van Rozelsky Steve Lie-A-Jen en hij zal het verhaal vertellen van de moord op Willem van Oranje die in 1584 door Balthasar Gerards is vermoord. Wat waren volgens Keizer de laatste woorden van Willem van Oranje? Het verhaal dat Keizer vertelt wordt gespeeld door Harry Piekema als Willem van Oranje en Tim Haars als Balthasar Gerards.

Loes vertelt het verhaal van Mata Hari
Loes vertelt het verhaal van Mata Hari en speelt zich af tijdens de eerste Wereldoorlog. Mata Hari was ingehuurd door het Franse leger om de Duitsers te bespioneren. Ze weet zichzelf een weg naar binnen te verleiden tussen de Duitse hoge officieren om zo belangrijke informatie los te peuteren voor de Fransen. Is het niet dat Duitsers haar doorkrijgen en in de val lokken. Het verhaal wordt gespeeld door Victoria Koblenko als Mata Hari, Ruben van der Meer speelt de Franse kapitein en Edo Brunner de Duits officier.

Beide verhalen zie je maandag 22 april om 21:30 uur bij Comedy Central.

Abonneer je op ons Youtube kanaal om de bezopen verhalen terug te kunnen kijken.

Comments