Now playing

Drunk History Rob

Drunk History: Bezopen Verhalen, iedere maandag om 21:30.

dinsdag, 23. april 2019

Volgende week maandag, 29 april, is het alweer tijd voor de derde aflevering van Drunk History: Bezopen Verhalen. Dit keer nemen Rob Kamphues en Nienke Plas de rol van geschiedenisdocent op zich en proberen ze een bekend verhaal uit de vaderlandse geschiedenis te vertellen. Maar dan met een flinke borrel op!

Rob Kamphues en de Leidse Gifmengster

Allereerst is het de beurt aan Rob Kamphues. Hij gaat het verhaal van de Leidse Gifmengster op zich nemen. Rob, die tot niet zo lang geleden een geheelonthouder was, gaat in geuren en kleuren vertellen over Maria Catharina Swanenburg en hoe zij uitgroeide tot de grootste gifmengster aller tijden. Maar, dit doet hij samen met een aantal acteurs die zijn verhaal zullen spelen! Frank Lammers, als de gifmengster, en Edo Brunner als de rechercheur zullen het verhaal van Rob tot in de perfectie naspelen!

Nienke Plas over het faillissement van Marco Borsato

Ook Nienke Plas staat te popelen om te vertellen over een grote gebeurtenis in Nederland. Onder het genot van een goed glas wodka gaat Nienke het drama rond de familie Borsato op geheel eigen wijze vertellen. Ook zij staat er niet alleen voor, zeker niet. Cas Jansen neemt de rol van Marco Borsato op zich, en Stijn Westenend zal de directeur van The Entertainment Group vertolken.

Aankomende maandag, 29 april. Drunk History: Bezopen Verhalen. Om 21:30, alleen bij Comedy Central!

Comments