Now playing

Stefano en Birgit in Drunk History

dinsdag, 07. mei 2019

De vijfde aflevering van Drunk History: Bezopen Verhalen staat voor de deur! Ook in deze aflevering staan twee BN’ers te popelen een verhaal uit de rijke Nederlandse geschiedenis te vertellen. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Stefano Keizer en Birgit Schuurman!

Stefano Keizer over het Beleg van Leiden

Voor het verhaal van Stefano gaan we helemaal terug naar 1568, toen Nederland in handen was van de Spanjaarden. Met wat pannetjes “Gekke oma op een driewieler” achter de kiezen vertelt Stefano over het “beslag” van Leiden! Maar, dit gebeurt niet zonder ondersteuning. Huub Smit zal de rol van Alva namelijk op zich nemen, terwijl Lange Frans de burgemeester van Leiden zal spelen!

Birgit Schuurman vertelt over Anton van der Waals

We blijven in de oorlogen deze aflevering, want Birgit Schuurman zit klaar om te vertellen over Anton van der Waals. Onder het genot van saké en witte wijn gaat zij het verhaal vertellen over één van Nederlands beruchtste NSB’ers. Maar ook zij staat er niet alleen voor! Cas Jansen zal namelijk de rol van Anton van der Waal vertolken en Andre Dongelmans speelt Herr Kriminaldirektor!

Maandag 13 me om 21:30 uur Drunk History: Bezopen Verhalen! Alleen bij Comedy Central!

Comments