Alec Baldwin nieuwste slachtoffer The Roast!

Naast Ali B wordt ook Amerikaanse Hollywood-ster Alec Baldwin dit jaar geroast! De acteur neemt 15 september plaats op de Roast-stoel om onder vuur genomen te worden door andere celebrities!
 
Hiermee gaat Baldwin grote sterren als Bruce Willis, Justin Bieber en huidige president van de Verenigde Staten, Donald Trump, achterna. Over enkele maanden wordt hij het slachtoffer van een spervuur aan beledigingen, grappen en opmerkingen aan zijn adres. Iets waar hij zelf bijzonder veel zin in heeft: "Geroast worden is de grootste eer in mijn leven. Na het zijn van vader, echtgenoot, host van SNL, het ontvangen van Golden Globes en werken met Martin Scorsese."
 
Ook in Nederland is The Roast of Comedy Central een jaarlijks terugkerend evenement! Na Gordon, Johnny de Mol en Giel Beelen neemt dit jaar de knuffelmarokkaan Ali B plaats op de rode stoel! Aan het einde van dit jaar zal hij het mikpunt zijn van de spot van zijn collega's. Houd voor alle informatie rondom The Comedy Central Roast of Ali B onze socials en website in de gaten!