The Roast of Comedy Central: Waarom Alec Baldwin?

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen, maar de kans bestaat dat sommige mensen nog niet helemaal weten waarom Alec Baldwin het nieuwe slachtoffer van 'The Roast of Comedy Central' is. Die mensen helpen we graag een beetje op weg, met vijf punten waarom we Alec Baldwin gaan roasten!
 
1: Zijn SNL-verschijningen
 
Alec heeft Saturday Night Live inmiddels 17 (!) keer gepresenteerd en in die 17 keer is genoeg controverse, fout materiaal en andere chantagemiddelen aan het licht gekomen. Voldoende redenen om deze jeugdige tijden nog eens fijntjes aan te halen, op een ongenadige, harde manier.
 
2: Hij ging onlangs op de vuist... om een parkeerplek.
 
Nee, meneer Baldwin is geen heer in het verkeer. Hij verscheen in het nieuws vanwege een robbertje ouderwets knokken. Met een goede reden, dat natuurlijk wel. Alec beweert namelijk dat de persoon zijn parkeerplek had gestolen. Dit leverde natuurlijk de nodige schade op. Zo stond hij voor de rechter, waarna zijn bekentenis hem een paar lesjes woedebeheersing en een flinke deuk in zijn ego kreeg. Dit kan natuurlijk niet onberoerd gelaten worden tijdens zijn grote avond!
 
3: Alec is een man met veel zelfspot.
 
... Of niet? Zou Baldwin kunnen lachen als het panel zich niet inhoudt, en hem met de grond gelijk maakt? We komen er vanzelf achter, als Alec op de heilige stoel plaatsneemt. Gaat hij het verdragen, of krijgt hij ineens lange tenen? We zijn benieuwd...
 
4: Geen Alec Baldwin, zonder Donald Trump.
 
Zeg je Alec Baldwin, dan zeg je Donald Trump-imitaties. Sinds jaar en dag kan niemand de huidige president van de Verenigde Staten zo goed nadoen als Alec Baldwin. Ook dit feitje kan niet onderbelicht blijven als het Roast-panel het slachtoffer onder vuur neemt!
 
5: Het wordt geweldig.
 
Neem het nou maar gewoon van ons aan, het wordt knallen! Het kan ook niet anders, als onder andere Robert DeNiro, Caitlynn Jenner en Jeff Ross hun pijlen richten op 'Mister SNL'!
 
Kijken dus, op 16 september, om 20:30. Natuurlijk, bij Comedy Central!