Pepijn Schoneveld en Anne Neuteboom helpen je van je Social Media Verslaving af! - vanaf 25 juni

Het is tijd voor de tweede aflevering van Comedians Solve World Problems, de serie waarin comedians de wereld gaan verbeteren! Deze week gaan we aan de slag met het meest tijdrovende probleem ter wereld: social media. Pepijn Schoneveld en Anne Neuteboom gaan het voor je oplossen!
 
De hele tijd door je Facebook-tijdlijn scrollen, afsluiten en hem vervolgens direct weer opstarten. Voor wie is dit niet herkenbaar? Voor Anne en Pepijn is dit dagelijkse kost, dus wordt het hoog tijd voor hen om met oplossingen te komen! Ben jij bereid (schoon)familieleden op te offeren? Hoe ver wil jij lopen voor je oplader? Check de alternatieven, deze week in Comedians Solve World Problems!
 
In Comedians Solve World Problems lossen comedians echte wereldproblematiek op! Waar de politiek zichzelf al Jaren in slaap sukkelt, zetten deze helden een tandje bij om de wereld te verbeteren. Iedere dinsdag een nieuwe aflevering om 15:30 uur, op het YouTube-kanaal van Comedy Central. Of hier op de showpagina van Comedy Central!