Een voorproefje van de Comedy Central Roast of Alec Baldwin!

Acteur Alec Baldwin werd door comedians, atleten, celebrities en zelfs zijn eigen dochter geroast tijdens zijn eigen Comedy Central Roast, dat zaterdagavond plaatsvond in het Saban theater in Los Angeles! En wij hebben alvast een aantal sterke grappen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kunt verwachten op 16 setpemeber om 20:30 uur! De grappen over hem gingen vooral over zijn relatie met zijn dochter - die beruchte 'gedachteloze kleine varken' voicemail - en de tijd dat hij uit een vlucht werd verwijderd, omdat hij weigerde zijn telefoon uit te zetten.

De roasters Een Roast is natuurlijk niks zondr Roasters. De Roasters omvatte: Caitlyn Jenner, wiens dochter naar school ging met de dochter van Alec; Zaterdagavond live cast lid Chris Redd; NBA-speler en Kendall Jenner’s ex Blake Griffin, actrice en komiek Caroline Rhea, komiek Nikki Glaser, professionele Roaster Jeff Ross, komiek Adam Carolla en The Hangover acteur Ken Jeong.

Sean Hayes Als gastheer van de show was Hayes de eerste die een schot lostte naar Baldwin. "Maak je geen zorgen, Alec," begon hij. "Er wordt hier vanavond niets gezegd dat gemener is dan wat je in de voicemail van je dochter gezegd hebt."

Caitlyn Jenner Caitlyn was het onderwerp van tal van de meest wreedste grappen, die voornamelijk rond haar transitie, beroemde familie en politiek draaiden. Jenner gaf hartstochtelijk antwoord op alle grappen aan het einde van haar verzameling. Ze zei: “Ik ben niet volmaakt. Ik ben een persoon die haar leven op een rijtje probeert te krijgen net als alle anderen. Het enige wat ik wil is dat toekomstige generaties van transgender mensen weten dat als ik de moed kan vinden om te zijn wie ik ben, zij dat ook kunnen. Als je daar een probleem mee hebt, dan kan je aan mijn l.... zuigen, als je die kan vinden…!” Het was een zeer inspirerende speech met een flinke dis op het eind!

Ireland Baldwin Alec ontving natuurlijk ook zijn eerlijke deel– gericht op alles van zijn humeur tot zijn 26-jarige leeftijdsverschil met zijn vrouw Hilaria. De Baldwin-familiedrama was een onderwerp dat diende als voer voor de roasters. Veel grappen gingen over de beruchte voicemail van Alec waarin hij zijn dochter, Ireland, een "onbeleefd, gedachteloos varken" noemde. Dochter Ireland Baldwin kwam op het podium om haar eigen kant van het verhaal te vertellen. " Na jarenlang verbaal geweld te hebben uitgedeeld, is het eindelijk tijd dat je wat ontvangt," zei ze. We kunnen nu wel zeggen dat ze quitte staan!

Dat het een Roast gaat worden die bij veel pijn zal doen, dat staat vast. De ene roast was nog harder dan de ander. Maandag 16 september om 20:30 uur bij Comedey Central!