Edson da graça Wordt De Comedy Central Roast Reporter!

Vanaf vandaag is stand-up comedian en presentator Edson da Graça de vaste Reporter van Comedy Central! Edson zal verslag doen van verschillende events voor Comedy Central in Nederland en België en met name van de Comedy Central Roast.

Edson over zijn nieuwe rol: 'Ik ben erg enthousiast over de samenwerking, Comedy Central is voor mij de perfecte plek om mijn passie voor presenteren en comedy te combineren met deze nieuwe uitdaging.'

En hij schiet gelijk in de roos met deze samenwerking, want dit weekend neemt Edson de volgers van Comedy Central mee naar de The Comedy Central Roast of Alec Baldwin in Los Angeles. Daar doet hij verslag vanaf de rode loper, de spectaculaire show zelf en alle celebrities die hij tegenkomt. Zijn rode loper ervaring in Los Angeles is alvast een goede opwarmer voor Edson om zich voor te bereiden op de Nederlandse editie, The Comedy Central Roast of Ali B waar hij ook uitgebreid verslag van zal doen via alle Social en online kanalen.

Volg Edson dit weekend op de rode loper in L.A. onze Instagram

The Comedy Central Roast of Alec Baldwin wordt aanstaande zaterdag en zondag opgenomen vanuit het Saban Theatre in Los Angeles en is op maandag 16 september om 20.30 uur te zien in Nederland op Viacom-zender Comedy Central (een dag later dan in de V.S.).

Houd #BaldwinRoast in de gaten voor het laatste nieuws!

In december neemt Ali B plaats op de Roast-stoel om onder vuur genomen te worden door andere bekende Nederlanders! Hiermee wordt hij toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol. Wie er plaatsneemt in het Roast-panel wordt na de zomer bekend gemaakt.