Comedy Central presenteert: The Roast of Ali B

'Ali B? Nog nooit van gehoord. Is het een rapper, tv-presentator, jury-lid, cabaretier of platenlabelbaas?' Roast-legende Peter Pannekoek is duidelijk niet onder de indruk van de nieuwe Roastee! Toch moet Ali B eraan geloven, hij is namelijk het nieuwe slachtoffer van Comedy Central: The Roast of Ali B!

Het grote nieuws mag dan namelijk eindelijk naar buiten worden gebracht. Alleskunner Ali B mag zich gaan voorbereiden op een avond vol verbaal geweld. In december is het zijn beurt om geroast te worden! Hij volgt grootheden Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon op in de Roastee Wall of Fame. Een mooi rijtje, niet? Door wie Ali B over enkele maanden aangepakt wordt is nog niet bekend. Aan het einde van de zomer mogen we het Roast-panel bekend maken.

Zelf heeft de knuffelmarokkaan er zin in:'Ik ben al jaren fan van The Roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja!' Nou, maak je borst maar nat!

Slechts enkele uitverkorenen komen in aanmerking voor een Roast en Ali B past hier perfect tussen. Je moet natuurlijk een bewezen staat van dienst hebben. Maar wat misschien nog veel belangrijker is, is dat je humor en (heel veel) zelfspot hebt! Ali past precies binnen dat profiel, dus het kan niet anders dan een geweldige avond worden!

Praat mee via #AliRoast

Over The Comedy Central Roast Of...

Het credo van The Roast is "We only roast the ones we love". Beroemdheden als Donald Trump, Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen en Pamela Anderson mochten al plaatsnemen op de Roast-stoel. In 2015, gelijktijdig met het tienjarig jubileum van de zender, lanceerde Comedy Central NL de Nederlandse editie: The Comedy Central Roast in Benelux. De Nederlandse Wall of Fame van Roastees bestaat tot nu toe uit Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.