De Comedy Central Kater van 2020

Alle namen van de Comedy Central Kater van 2020 zijn bekend! En het is duidelijk dis is een show die je echt niet mag missen! Nienke Plas en Resley Stjeward, De Jeugd van Tegenwoordig en Jeroen Kijk in de Vegte zijn de laatste namen die we aankondigen!

2020 is een jaar waar we nog een flinke kater aan zullen overhouden: van lockdowns, geannuleerde evenementen en eenzame verjaardagsfeestjes tot complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen en veel meer. Hoewel er ook een streep ging door de jaarlijkse Roast traditie, laten we het hier niet bij zitten en kondigen we de Comedy Cenrtral Kater van 2020 aan.

De complete lijst aan comedians en BN'ers waarmee we het gruwel jaar 2020 gaan afsluiten:
Peter Pannekoek, Tooske & Bastiaan, Jeroom, Alex Ploeg, Soundos, Jorgen Raymann, Gerard Joling, Famke Louise, Karin Bloemen, Tygo Gernandt, Jeroom Snelders en Soundos El Ahmadi, Rayen Panday, Nienke Plas en Resley Stjeward, De Jeugd van Tegenwoordig en Jeroen Kijk in de Vegte!

Toen was The Roast heel gewoon!
Om alvast lekker warm te draaien presenteert acteur en comedian Mert Ugurdiken, beter bekend als YouTube-fenomeen Mertabi, de show Toen Was The Roast Heel Gewoon! Hij blikt terug op de beste Nederlandse roast momenten! Elke donderdag om 16:00 te zien op Youtube!

De Comedy Central Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central!