FERRY DOEDENS EN BUGRA GEDIK VERSTERKEN ROAST-PANEL

ONTMASKEREN FERRY DOEDENS EN BUGRA GEDIK DE WARE ALI TIJDENS THE COMEDY CENTRAL ROAST OF ALI B OP 17 DECEMBER?
Acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik bundelen hun roast-krachten samen met Rob Geus, Brace, Henry van Loon en Prem Radhakishun voor Ali B. Met dit ijzersterke Roast panel is de vraag of Ali goede of slechte tijden zal beleven tijdens The Comedy Central Roast op 17 december om 20.30 uur bij Comedy Central. Krijgen we de ware aard van deze knuffel Marokkaan een keer te zien?

Acteur en presentator Ferry Doedens is al jaren bekend van zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast het acteren focust hij zich op muziek en zijn presentatie kunsten. Ferry heeft zelf genoeg op zijn kerfstok om te weten dat er meer schuilgaat achter het masker van Ali B. Lukt het hem om Ali B uit zijn tent te lokken en hem met de grond gelijk te roasten? “Zoiets moet je meegemaakt hebben in je leven.”

Comedian Bugra Gedik is een brutale stadjongen die zijn mond niet kan houden. Zo kreeg hij de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival en werd hij lid van Comedytrain. Bugra staat regelmatig met Ali B in Toomler, dus hij is gewapend met inside-informatie! Heeft Bugra genoeg gal te spuwen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B? "Ali is een goeie gast, maar zijn leven is één grote leugen en daar ga ik heel eerlijk over zijn!"

Ali B laat zich roasten Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.