Friends
De hitserie 'Friends' draait om de belevenissen van zes vrienden in Manhattan. De zes vrienden delen 10 seizoenen lang hun levens met elkaar in hun appartementen en het koffiehuis om de hoek 'Central Perk' waar de 'Friends' regelmatig te vinden zijn.

Laatste nieuws

Over Friends

De hitserie 'Friends' draait om de belevenissen van zes vrienden in Manhattan.

Monica Geller (Courteney Cox) fungeert als de moeder van de groep, is chefkok in een chique restaurant en houdt het allermeest van opruimen en sorteren. Rachel Green (Jennifer Aniston) is haar beste vriendin van vroeger en wil doorbreken in de mode-industrie. Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), een is excentrieke masseuse met een donker verleden op straat. Tegenover Rachel en Monica wonen de sarcastische Chandler Bing (Matthew Perry) die nooit geluk heeft in de liefde en de onnozele vrouwenheld Joey Tribbiani (Matt LeBlanc). Monica's broer Ross Geller (David Schwimmer) is paleontologist en al jaren verliefd op Rachel.

De zes vrienden delen 10 seizoenen lang hun levens met elkaar in hun appartementen en het koffiehuis om de hoek 'Central Perk' waar de 'Friends' regelmatig te vinden zijn.

'Friends' is wereldwijd nog steeds enorm populair en nu in HD te zien bij Comedy Central.